Cam Cam uro - Stort udvalg af uroer til børneværelset på Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Uroer

1 – 8
af 8 produkter
Side
  
275 kr.
249 kr.
249 kr.
275 kr.
329 kr.
249 kr.
259 kr.
275 kr.

Cam Cam uro – beroligende design til din baby

Cam Cam Copenhagen producerer økologiske designprodukter til børn – herunder uroer i mange forskellige varianter og farver.

Der findes vel næppe noget mere beroligende for en baby end at ligge i sin seng og kigge op på en uro. Det er det nærmeste, man kommer på meditation for babyer, og både for forældrene og for babyen selv kan en uro udgøre en positiv forskel i hverdagen.

Cam Cam Copenhagens uroer rummer dyr, regnbuer og balloner, som alle er flotte at kombinere. En hængende uro over puslebordet giver din baby noget at kigge på, mens en uro med musik ved vuggen eller sengen beroliger og skaber ro ved sovetid. En musikuro er en god gaveide til den gravide, som kan spille melodien for babyen, allerede mens den er inde i maven. Efter fødslen vil samme melodi give barnet tryghed. Blandt Cam Cam Copenhagens mange uroer til babyer finder du fine ballonuroer i forskellige farver, smukke regnbuemobiler og uroer med elegante svaner.

Cam Cam Copenhagen skaber tidløst kvalitetsdesign til børn. De tilbyder produckter, som skaber rolige og harmoniske miljøer for børn. Cam Cam Copenhagen er ejet af arkitektparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen. Firmaet blev stiftet i 2012.

Magasin forhandler et bredt udvalg af Cam Cam Copenhagens produkter – og herunder altså uroer i mange afskygninger.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere