Cam Cam tæppe - Stort udvalg af babytæpper og sengetæpper online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Plaider

1 – 5
af 5 produkter
Side
  
TILBUD
425 kr. 318,75 kr.
TILBUD
625 kr. 468,75 kr.
TILBUD
425 kr. 318,75 kr.
TILBUD
425 kr. 318,75 kr.
TILBUD
425 kr. 318,75 kr.

Cam Cam tæppe – når dit barn skal have det blødt og lækkert

Cam Cam Copenhagen producerer produkter, der fungerer som kontrast til det travle, hektiske liv, mange lever i dag. Det er tæpperne fra det københavnsk baserede firma et fremragende eksempel på.

Der er ingen tvivl om, at det er beroligende at komme ned at ligge på et tæppe. Måske kender du det fra dig selv, og hvis ikke, har du garanteret betragtet et barn, der glad og tilfreds lægger sig til rette med et tæppe eller en plaid.

Cam Cam Copenhagens tæpper, som både kan anvendes som babytæppe, sengetæppe og almindeligt tæppe, er lavet med netop det formål at gøre det behageligt for de mindste. Med deres bløde polstringer fungerer de perfekt som legemåtte, i barnesengen eller i kravlegården. Tæpperne passer desuden perfekt i barnevognen i de kolde måneder, hvor der er behov for ekstra varme.    

Cam Cam Copenhagen bygger hele deres virksomhed på en dyb kærlighed til babyer og børn og en overbevisning om, at de små størrelser fortjener det allerbedste. Med deres arkitektbaggrund ved grundlæggerne af Cam Cam Copenhagen, hvor vigtige vores omgivelser er, og hvordan de i høj grad er med til at påvirke os. Cam Cam Copenhagen skaber derfor kvalitetsprodukter i tidløst design til babyer og børn. Produkter, der hjælper med at skabe rolige og harmoniske miljøer til de mindste.

 

Økologiske produkter

Alle CAM CAM Copenhagens produkter er økologiske og GOTS-certificeret, som er en mærkningsordning for økologiske tekstiler, der dækker hele kæden fra høst af råvarer gennem miljømæssig og social ansvarlig produktion til det færdige produkt.

Cam Cam Copenhagen blev grundlagt i 2012 af arkitektparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen.

I Magasin forhandler vi et bredt udvalg af Cam Cam Copenhagens produkter – og herunder altså tæpper i mange afskygninger.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere