Begyndersko og hjemmesko fra Bakito - Shop online på Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Begynder og hjemmesko

1 – 2
af 2 produkter
Side
  
TILBUD
200 kr. 100 kr.
TILBUD
200 kr. 100 kr.

Begyndersko fra Bakito

Selvom dit barn måske endnu ikke tager så mange skridt ad gangen, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilket par sko du vælger som de første til din baby. Vælg et par gode begyndersko fra Bakito. Vi har både begyndersko til udendørs brug samt Bakito hjemmesko, så dit barn kan træne teknikken hjemme på stuegulvet. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find det eller de par begyndersko, der skal hjælpe dit barn godt igennem de første mange skridt på vejen.

Bakito hjemmesko er begyndersko, der er lette at tage af og på, og så er de tilmed rigtig behagelige for dit barns små og sarte fødder. De er skridsikre, så dit barn ikke glider, når det har lidt for meget fart på, og så er skoene udført i lækre kvalitetsmaterialer, så de kan holde til alle hverdagens små og store strabadser. Vi har begyndersko i mange forskellige modeller til både piger og drenge, så køb et godt udvalg, og lad dit barn begynde at udforske verden på egne, usikre ben. Før du ved af det, er det sikkert tid til at trække i de rigtige børnesko, fordi der nærmest ikke kan komme fart nok på, når dit barn skal ud på eventyr.  

Se også vores store udvalg af øvrige Bakito sko til børn online hos Magasin.dk. Vi har ligeledes mange andre mærker inden for børnesko. Er du på udkig efter nye sko til familiens yngste, er du derfor kommet til det helt rigtige sted. Giv dig god tid, og find dine favoritter i vores sortiment af børnesko til alle behov.    

 

Køb begyndersko og hjemmesko fra Bakito

Uanset om du er på udkig efter det perfekte par begyndersko eller blot et par hjemmesko til brug indendørs, så kan du finde det helt rigtige par blandt hjemmesko og begyndersko fra Bakito. Mulighederne er mange, men den høje kvalitet er én og samme på alle vores sko. Match gerne skoene med børnetøj fra Bakito – eksempelvis med et par skønne Bakito bukser, en Bakito kjole eller måske en lækker Bakito body eller heldragt til din baby.

 

Der er mange lækre fordele ved at bestille dine Bakito hjemmesko eller begyndersko online hos Magasin.dk. Udover billig fragt har vi også hurtig levering inden for bare 1-3 hverdage, så du aldrig skal vente længe på at modtage dine bestilte begyndersko eller Bakito hjemmesko. Bestil trygt hos os. Skulle du fortryde dit køb har vi 30 dages fuld returret, og du har også altid mulighed for at bytte din købte vare til en anden i en af vores fysiske forretninger over hele landet. 

 

Det er nemt at bestille. Læg blot dine ønskede sko i kurven, og klik dig videre til betaling. Så klarer vi resten, og sender din ordre afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt. Bestil i dag – vi glæder os til at levere til dig! 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere