Bolig - Køkken - Elkedler - Køb online på Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Elkedler

1 – 1
af 1 produkter
Side
  
2.199,95 kr.

Elkedler


Det er rart hurtigt at kunne brygge en kop varm te eller kaffe, når man står op om morgenen eller kommer træt hjem efter en lang arbejdsdag.


I en elkedel varmes vandet lynhurtigt op ved hjælp af et varmelegeme i kedlens bund, og elkedlen er derfor blevet et uundværligt køkkenredskab for mange, hvad enten den anvendes til kogning af vand til te, kaffe eller kartofler. Den blev i sin tid opfundet af en kvinde, som man kunne forestille sig har været træt af at stå og vente på, at vandet kogte.


En elkedel er designet således, at strømmen automatisk slås fra, når vandet koger. Men skal man lave kaffe eller grøn te, er det en god idé at lade vandet stå i elkedlen et øjeblik, da kaffens smag ikke fremhæves optimalt med kogende vand, og teen bliver ligefrem bitter.  


Hvad enten man er til en praktisk løsning, eller gerne vil kombinere funktionalitet med design, er der rig mulighed for at finde, hvad man søger, da elkedler i dag fås i en lang række forskellige størrelser, former og design.

 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere