Bolig - Dagligstue - Wallstickers - Køb online på Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Wallstickers

1 – 5
af 5 produkter
Side
  
599 kr.
599 kr.
599 kr.
10 kr.
Nyhed
N/A

Vægdekorationer et hit

 

Wallstickers er en genial måde at pynte sit hjem på eller give det et nyt pift alt efter humør eller årstid. De er fremstillet af et tynd og selvklæbende materiale, som man selv kan sætte op på væggen. Der er mange fordele ved den type vægdekoration. Det er naturligvis meget enkelt, og man slipper for fx at tapetsere et helt rum. Det er samtidig en noget billigere løsning, der uden problemer kan fjernes, hvis man bliver træt af dekorationen. Det er en utrolig smart måde at friske hjemmet op på, uden at det kræver de store overvejelser inden.


Tidligere var wallstickers primært til børn og unge, men i dag bruges de ligeså meget til resten af hjemmet.  De kan erstatte billeder på væggen, en tapetseret væg eller tilføje noget farve eller humor til hjemmet.


Magasin tilbyder et bredt udvalg af flotte wallstickers, hvor du både finder store og små, sorte og farvestrålende. Dit hjem vil se helt anderledes ud med dette lille tiltag, som oven i købet er nemt selv at ordne.

 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere