Indkøbskurv
0
0 varer lagt i indkøbskurven
Portræt

”Jeg henter mine råvarer ved en lokal bondemand i Lønstrup”

Christopher Kristensen, er kok på Strandgården Badehotel og har vundet sig vej til finalen til Årets Kok 2018. Han har indtaget sit bedste måltid på Restaurant Kadeau på Bornholm og er inkarneret fan af kål i alle afskygninger.

Profil

Christopher Kristensen

Christopher Kristensen er kok på smukke Strandgården Badehotel på Læsø. Han har vundet sig vej til Årets Kok 2018 og har forberedt sig til konkurrencen ved at øve sæsonens råvarer. 

Ta daaaa – hvem mon vinder den ærefulde titel Årets Kok i 2018 og dermed Danmarksmesterskabet for professionelle kokke? Spændingen er stor! Magasins Mad & Vin elsker friske råvarer og god mad og har derfor valgt at bakke op om den store gastronomiske dyst, der løber af stablen den 18. marts 2018, med et sponsorat. Her på Ajour har vi sat de gastronomiske talenter, der er med i kapløbet om den eksklusive pris, i stævne og bringer løbende interviews med dem. I dag kan du møde Christopher Kristensen, der er kok på Strandgården Badehotel på Læsø.

Hvad laver du, hvis den skal stå på gastronomisk forkælelse derhjemme?
Stegt hummer med rød karry bisque med citron, timian og karse. 


Hvilke råvarer er du vild med lige nu? Og hvor meget betyder råvarekvalitet for dig?

Kål -  alt fra glaskål til savoykål og spidskål, som jeg henter ved en lille lokal bondemand i Lønstrup. Han producerer de bedste økologiske grøntsager.


Hvad er det bedste måltid, du nogensinde har fået?

Det bedste måltid, jeg har fået, har helt klart været på Kadeau på Bornholm


Hvorfor stillede du op til konkurrencen, og hvad glæder du dig mest til?

Jeg stillede op til konkurrencen, fordi alle omkring mig syntes, jeg skulle stille op for at prøve kræfter i toppen af dansk gastronomi og for at se konkurrencen an. Og de må have haft ret i, at jeg laver god mad og godt kan være med, siden jeg er endt i top 10!


Hvordan har du forberedt dig til konkurrencen?

Jeg har forberedt mig på konkurrencen ved at øve med sæsonens nuværende råvarer og snakke med deltager fra de tidligere år. Resten er jo noget, man finder ud af på dagen. 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere