Indkøbskurv
0
0 varer lagt i indkøbskurven
Portræt

Mad&Vins udvalgte: Personlige skumfiduser med The Mallows

I en lille serie af artikler, tager vi dig med bag kulissen i Danmarks lækre gourmetunivers og ser nærmere på de mange spændende brands, du kan finde i Mad&Vin.



Hyggelige barndomsminder, hvor der blev grillet skumfiduser over bålet, står tydeligt i erindringen hos Emma Bülow, der er CEO og ejer af The Mallows, der producerer luksusskumfiduser.  Emma Bülow er vokset op i Svaneke på Bornholm i en familie, der altid havde mange jern i ilden – og også mange marshmallows over bålet. Så at hun selv tidligt fik et brændende ønske om at skabe noget selv, er ikke så mærkeligt. The Mallows er frugten af denne trang, og Emma Bülow ønsker med sine luksusskumfiduser at give en folk en oplevelse. Og også at give det en legitim grund at spise lidt mere slik. 

Nu kan du selv smage The Marshmallow-skumfiduser i Mad&Vin i Magasin, og i den anledning har vi mødt Emma Bülow. Det blev til en snak om at spise mere slik, at have en bror, der laver lakridser og så selvfølgelig om de lækre nye skumfiduser. Læs med her.

Hvorfor hedder dine skumfiduser ”The Mallows”?
”The Mallows er efternavnet på en familie eller en art, der illustreres af seks forskellige karakterer, der hver især symboliserer sin egen smagsvariant. Vi kender alle ”den sure onkel” (Sour Lemon) eller veninden, der har et brændende ønske om at være fransk, men på ingen måde er det (Smooth Caramel). Hver af vores karakterer har en historie og en personlighed, man kan identificere sig med”.

The Mallows fine illustrationer.

Hvor finder du inspiration til nye smage og varianter?
”En stor del af produkternes udvikling handler om gode råvarer. I udviklingsperioden havde jeg mange gange lyst til at lave varianter med f.eks. rosenvand. Jeg tror på, man kommer længst med klassiske varianter. Frugt af forskellig art, karamel og især lakrids er danskerne glade for. Men jeg vil ikke udelukke, at vi en dag laver en mere speciel og atypisk smag”.
 
Hvad er jeres tre vigtigste værdier?
”1: At benytte gode råvarer med en høj kvalitet og hensyntagen til miljøet. Alle produkterne er håndlavede. 2: At skabe en smagsoplevelse for folk – men også en oplevelse i kraft af de signaler, de forskellige figurer udsender, og de forskellige muligheder, der ligger i at bruge dem i desserter. 3: Slik som vi elsker det, men uden e-numre og kunstig farve”.

Hvordan skal The Mallows nydes?
”De kan nydes, som de er. For i udviklingen har jeg lagt vægt på at skabe en marshmallow med gods i: De er chewy, og der skal arbejdes for at tygge sig igennem dem. Alle de neutrale varianter kan også grilles og eventuelt lægges imellem to kiks, ligesom amerikanerne gør det. De er også fantastiske til topping på en kage eller i en hjemmelavet cookie”.
 
Hvad er dit bedste madminde?
”Jeg er madglad, og alt lige fra en god steak til masser af søde sager ryger ned. Jeg er vokset op med en bror, der laver lakridser (Johan Bülow, red.) og en mor, der laver verdens bedste chokoladekage. Så mad har altid været en stor del af mig. Mit bedste madminde må være min fars hoffret, ”mandemad” (udtalt på bornholmsk), der består af hakkebøf med bløde løg og bearnaise. Det er en klassiker fra barndommen!”

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere