Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-detgraaguld
Vi elsker

Det grå guld

Den er lige så brugbar som sort, den er elegant, og den er tidløs. Grå er det sikre, men cool valg. 

50 shades kan ikke gøre det – sæsonens yndlingsfarve kommer i et utal af tidsløse toner, som klæder enhver teint, fra den sommerbrune til den vinterblege. Vi sætter fokus på farven grå, som er den kolde årstids smukke og brugbare alternativ til sort. Hvis du ikke allerede har anskaffet dig en chunky strik i mørke- eller lysegrå, som sæsonen dikterer, bør den ryge øverst på ønskelisten.

Raffineret luksus

Der er noget raffineret over farven grå, og det kræver kun en ganske lille, grå indsats at opnå et underspillet look af klassisk luksus. Mix gerne et look i grå med detaljer i sort, som giver en ekstra kant. En lang frakke er det perfekte tilbehør til det skandinaviske efterår. Du kan også tilføje et klart stænk af farve, som popper ekstra meget midt i alt det grå – et halstørklæde i bordeaux eller grønt måske?
Hvordan du end vælger at bruge farven grå i din garderobe, gråt i gråt eller enkelte grå detaljer, kan vi kun anbefale, at du kaster dig ud i det. Ikke alene er farven trendy, men den er også nem at mixe, matche og style. Se blot hvordan moderedaktøren Jo Ellison under London Fashion Week anvender grå sammen med garderobeklassikere som jeans og en T-shirt.

Jo Ellison under London Fashion Week

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere