Tendens: Flæser - Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-Tendens_flaeser
Vi elsker

TENDENSEN Flæser

Det er lidt siden, vi sidst så flæserne helt fremme i modebilledet, men nu er de tilbage for fuld styrke.

Sæsonens stærkeste look er et quirky miks af plisseringer, print, blomster og flæser, og er stærkt inspireret af Guccis AW16-show. Her guider vi dig til en del af tendensen: Flæser.

Det er lidt siden, vi sidst så flæserne helt fremme i modebilledet, men nu er de tilbage for fuld styrke. Og ikke bare små diskrete versioner, nej, sæsonens flæser er store og iøjnefaldende. De ses gerne i samme materiale og farve som fx trøjen er lavet i, og de er en superfed detalje, der giver et markant og meget feminint udtryk.


På kjoler, skjortebluser, trøjer, accessories – få fingre i et stykke tøj med flæser, og du kan give et ellers nedtonet outfit liv og kant. I familie med flæserne finder vi også de ultrafeminine bow ties; bindelukninger i halsen på bl.a. delikate skjortebluser. Selv om flæser og bow tie i ét outfit kan synes som ‘for meget’, så er det lige nu helt, helt rigtigt.

Ring: +45 3311 4433 e-mail: online@magasin.dk Kundeservice åbningstider
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere