Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-Tendens_flaeser
Vi elsker

TENDENSEN Flæser

Det er lidt siden, vi sidst så flæserne helt fremme i modebilledet, men nu er de tilbage for fuld styrke.

Sæsonens stærkeste look er et quirky miks af plisseringer, print, blomster og flæser, og er stærkt inspireret af Guccis AW16-show. Her guider vi dig til en del af tendensen: Flæser.

Det er lidt siden, vi sidst så flæserne helt fremme i modebilledet, men nu er de tilbage for fuld styrke. Og ikke bare små diskrete versioner, nej, sæsonens flæser er store og iøjnefaldende. De ses gerne i samme materiale og farve som fx trøjen er lavet i, og de er en superfed detalje, der giver et markant og meget feminint udtryk.


På kjoler, skjortebluser, trøjer, accessories – få fingre i et stykke tøj med flæser, og du kan give et ellers nedtonet outfit liv og kant. I familie med flæserne finder vi også de ultrafeminine bow ties; bindelukninger i halsen på bl.a. delikate skjortebluser. Selv om flæser og bow tie i ét outfit kan synes som ‘for meget’, så er det lige nu helt, helt rigtigt.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere