Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-Magnum_pleasuresstore

Magnum Pleasure Store er tilbage

Design din helt egen Magnum-is i Magasin

Vi. Elsker. Is. Og derfor glæder vi os ekstra meget til at byde Magnum Pleasure Store velkommen i Magasin! Du kan designe din helt egen Magnum eller smage på en af de eksklusive is lavet at fire forskellige danske designere.


Fra den 3.-31. august kan du kigge forbi Magnum pop-up-shop i Magasin på Kgs. Nytorv, hvor du kan slippe kreativiteten løs og designe din helt egen unikke Magnum-is. I pop-up-shoppen finder du et hav af forskellige varianter af det velkendte, tykke chokoladeovertræk og så kan du pynte din is med et væld af lækre toppings som eksempelvis nødder, chokoladenips, karamel eller forskellig krymmel.

Som noget nyt i år har Magnum Pleasure Store indgået et samarbejde med fire danske designere, der alle har kreeret en eksklusiv is med inspiration fra et item fra deres nuværende eller kommende kollektioner.


Hver torsdag i perioden, vil en ny designer overtage Magnum Pleasure Store, og du kan købe deres unikke is og deltage i konkurrencen om at vinde det item, som isen er inspireret af. De fire brands, som har kreeret en eksklusiv Magnum-is, er nué notes, Envii, Leowulff og DAWNxDARE.  

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere