Sonia Rykiel & Lancôme - Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-Lancome_soniarykiel
Nyheder

Sonia Rykiel  & Lancôme

Når to ikoniske parisernavne går sammen om en ny limited edition makeup-kollektion, er resultatet intet mindre end trés trés chic. 

Profil

LISA ELDRIDGE

Lisa Eldridge er en af de mest erfarne og respekterede makeup-artister på den internationale mode- og beautyscene. Lisas moderne looks har gjort hende populær blandt store modehuse såvel som magasiner, fotografer og A-listere som Kate Winslet og Emma Watson. 

Se mere påwww.lisaeldridge.com

”Det er skønt at være legesyg,” fortæller Lola Rykiel, inkarneret pariserkvinde og kommunikationschef for Sonia Rykiel, i et interview med Vogue fra juli 2016. ”Nogle dage er helt makeupfri, nogle dage bruger du kun en rød læbestift, og nogle dage har du bare en streg omkring øjnene – det er teatralsk og overraskende”. Denne impulsive tilgang til makeup har Lola arvet fra sin bedstemor, Sonia Rykiel, som i sin tid startede det i dag ikoniske modehus af samme navn.

Den forførende og franske essens, som mærket er kendt for, er nu blevet overført til en makeupkollektion i samarbejde med ingen ringere end Lancôme - og selvfølgelig i en limited-edition. 


Den kvinde, som Sonia Rykiels designs henvender sig til, er smuk udenpå såvel som indeni, og det samme gælder for den nye makeup-kollektion. ”Hun har en fri fantasi og i de valg, hun foretager, er hun handlekraftig og stærk,” forklarer Sonia Rykiels kreative direktør, Julie de Libran, til Vanity Fair. ”Hun er sensuel og fuld af overraskelser”. 

Legesyge striber

I samarbejdet mellem de to brands har Julie de Libran, slået sig sammen med Lancômes efterspurgte makeup-guru, Lisa Eldridge. Resultatet er en 12-styks kollektion, som på én gang er moderne og tro mod den klassiske Rykiel-kvinde, som Julie de Libran beskriver. Blandt kollektionens 12 dele er øjenskygger i matte og glitrende nuancer af aubergine, rose og taupe samt klassiske nuancer af mos, midnat og sølv – perfekt til en forførende smokey eye. Vi er især vilde cushion-produkterne med de transparente blush samt den dobbelte læbeblyant, der har en cremet balm i den ene ende og en mat farve i den anden. Tjek også de fine lakker til neglene, som kommer i et spektrum af rød, hvid, blå og khaki – de er smukke sammen og hver for sig.


Nedenfor kan du se Lisa Eldridge svinge penslen, når hun kreere et klassisk fransk
makeup look.

Ring: +45 3311 4433 e-mail: online@magasin.dk Kundeservice åbningstider
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere