Louisa Lorang - Fishtacos - Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-Fishtacos
Opskrift

Fish Tacos med mangosalsa

Få en bid af Texas med kok og kogebogsforfatter
Louisa Lorangs lækre opskrift. 

Kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang har altid elsket Texas og hele den amerikanske madkultur, siden hun som 15 årige var udvekslingsstudent i Texas.

I hendes bog "Mit Cowgirl-køkken" deler hun ud af sine favorit opskrifter fra "over-there", og du kan begynde med at kaste dig ud i Louisas opskrift på lækre fiske tacos med mangosalat. 

  • FISH
  • 400 g hvid fisk
  • Salt
  • Mel
  • 2 æg, piskede
  • 4-5 dl pankoraspolie til stegning
  • SALSA
  • 1 mango
  • 6 radiser
  • 1 grøn chili, gerne jalapeño
  • ½ salatløg
  • Saft af 1 lime
  • 1 håndfuld koriandersalt
  • CREMA
  • 3 spsk. cremefraiche
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. chipotle-chilisauce (efter smag)
  • 2-3 spsk. limesalt
  • DESUDEN
  • 8-10 majs- eller hvedetortillas
  • 4-5 håndfulde snittet romainesalat

Sådan gør du

I Texas spiser man meget catfish. Det er en malle og er ikke det nemmeste at opdrive hos en dansk fiskehandler. Det er heller ikke nødvendigt, for vi har masser af andre skønne fisk, der passer godt til en taco. Alt fra sej, lange, torsk eller gerne havkat kan bruges, men brug bare hvad du har lyst til!

Del fisken i mundrette stykker (ca. 2 ½ x 2 ½ cm). Krydr dem med salt. Vend dem i mel, derefter i pisket æg og til sidst i rasp. Steg dem gyldne og sprøde i olie på en varm pande.


Skær mangoen i tern. Vend den med tynde skiver radise og finthakket chili og løg. Vend det hele med limesaft og koriander og smag til med salt.

Rør alle ingredienserne sammen til cremaen. Smag til med salt. Lun tortillasene på en tør, varm pande og fyld dem med salat, fish, salsa og crema. Servér straks.


Tip: Hvis du kun spiser tacos, er her nok til 2-3 personer. Servér dog gerne en skøn salat til.
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere